Det mener vi kvinder

Som jeg har været inde på, andre steder på denne side, så er kvinder altså i høj grad involveret i impotens-problemer, og det er ikke kun manden der “lider” under sådanne problemer.

Men jeg tror mange mænd har mange fortwistede forstillinger om hvad kvinders forhold til impotens er, så derfor vil jeg lige aflive nogle meninger og fordomme her. Kan selvfølgelig ikke generaliserer for alle kvinder i verden eller bare I Danmark, men jeg kan sige hvad, min opfattelse er, når jeg snakker med mine veninder om problematikken.

Myte #1: Vi dropper fyren hvis han ikke kan få den op at stå en enkelt aften

Nej, selvfølgelig ikke. Hvis du ikke kan få den op at stå en enkelt aften, så er der selvfølgelig lidt irriterende, hvis man lige havde set frem til et godt knald, men det ændrer altså ikke vores følelser for en fyr. Hvis vi er vilde nok med en fyr, så skal der mere til at slå os ud. Til gengæld hvis det er et tilfældigt one-night-stand og du ikke kan få den op at stå, så skal du nok ikke regne med at få den samme pige med hjem næste weekend. Men helt ærligt, så er det jo også ligemeget. Du vil vel heller ikke sætte dig selv i den position igen, vil du?

Myte #2: Alle kvinder har oplevet en fyr, der ikke kunne præsterer

Nej, det har alle kvinder ikke prøvet, men mange har. Da det er et rimelig almindeligt problem, så støder de fleste nok på det på et tidspunkt i deres liv.

Myte #3: Attitude omkring hele seancen har en stor betydning

Hørt! En fyr der ikke kan få den op og stå og er virkelig ynkelig omkring det, er for nederen! Så ramler du ind i problemer, så tag det som en mand, og tilfredsstil hende på andre måder!

Myte #4: Kvinder tror det er dem, der er noget i vejen med

Ja, det tror mange kvinder. Derfor er det ret vigtigt at være åben omkring det, så der ikke opstår misforståelser. Du kan evt. sige, at du synes hun er det frækkeste du nogensinde har set, og måske derfor er blevet lidt ”overvældet” af situationen. Hvis du gerne vil se pigen igen, så kan du jo huske at sørge for at ringe eller skrive til hende dagen efter, så hun forstår, at hun har lyst til at se hende igen.

Myte #5: Kvinder fortæller deres veninder alting

Ja, det gør de! Mange kvinder fortæller deres veninder alting. Og den barske sandhed er, at hvis du har taget en pige med hjem, og ikke kan leverer varen, og det kun er et engangsknald, så vil veninderne sikkert høre om det. Hvis det er mere end en enkelt-gangs-oplevelse, så vil hun dog sikkert prøve at beskytte dig, og vil derfor ikke fortælle om det, eller i det mindste gøre det på en måde, for at få forståelse fremfor blot at fortælle det som en sjov historie. Ja, det er altså fakta.

Men du bør ej fortvivle hvis du har haft problemer en enkelt nat med en tilfældig pige. Så kender du jo alligevel ikke hendes veninder, og så kan det jo være ligemeget.

Er du derimod i et forhold, ja, så er det ikke ligefrem noget kvinder snakker så meget om, men derimod holder de det for sig selv. Men mindre er det er en tilbagevendende begivenhed, så søger kvinder nemlig råd fra deres veninder, for at få problemet ”fixet”.