Problemet Med Impotens Hos Mænd

Mange mænd oplever problemer med at opretholde eller få erektion. Faktisk er det et problem, der almindeligvis rammer mænd over hele verden. Mens de fleste tilfælde af erektionsproblemer går væk, oplever nogle mænd regelmæssigt problemer med impotens. Mænd med denne type problem har, hvad der er kendt som erektil dysfunktion.

Erektil dysfunktion, selv om det anses for vanskeligt at behandle tidligere, har nu flere behandlingsmuligheder til rådighed for mænd at prøve. De fleste nyere behandlinger til denne særlige tilstand siges at hjælpe 'stærkt forbedre mænds liv ved at genoprette deres evne til at opretholde og / eller opnå en erektion for en bedre seksuel præstation.

Impotens, som oplevet af forskellige demografi

Erektil dysfunktion defineres som "manglende evne til at få erektion, der er nok til at engagere sig i tilfredsstillende samleje." ED kan påvirke mænd ved at hindre deres evne til at få erektion eller opretholde det gennem samleje. Mens voksne mænd er mere modtagelige for at opleve ED, er mange ældre og yngre mænd også tilbøjelige til at udvikle erektionsproblemer.

Yngre mænd

Den mest almindelige årsag til erektil dysfunktion hos yngre mænd er angst, som kan defineres som en særskilt nervøsitet om at engagere sig i samleje. Deres angst kan være drevet af udsigten til frygten for deres seksuelle ydeevne, frygt for at forårsage graviditet eller brug af beskyttelse (kondomer).

Middle-aged mænd

Den mest almindelige årsag til erektionsproblemer hos midaldrende mænd er stress, skyld og udsigten til at blive overarbejde, da mange mænd i denne demografi er underlagt arbejde på en næsten ensartet basis i løbet af året. Stress deraf kan påvirke deres overordnede moral og derefter hæmme deres seksuelle ydeevne.

Nogle middelaldrende mænd udvikler medicinske tilstande, der kan hæmme deres seksuelle ydeevne, herunder diabetes. Forbrug af narkotika og / eller alkohol kan også få mænd til at opleve ED, da stoffer som nikotin siges at 'påvirke indsnævring af blodkar i penisområdet.'

Ældre mænd

Erektil dysfunktion er faktisk mere almindelig hos ældre mænd for en række faktorer. På trods heraf er mindst 70 procent af mænd over 65 år seksuelt kompetente.

Hovedårsagen til, at ældre mænd oplever ED er indsnævring af blodkarrene i penis, der opstår i alderdommen. Da blodkarrene i penileområdet kan forstyrre i alderdommen, kan det potentielt hæmme en mands evne til at få og opretholde en erektion. Mens nogle mænd udvikler erektil dysfunktion som følge af hormonelle ubalancer, er det i sidste ende en tilstand, der sjældent forekommer hos de fleste mænd.