Køb Propecia - Piller Mod Hårtab

Det er klinisk bevist, at stoppe yderligere tab for 83% af brugerne og 48% af brugerne til at regrow bare ved at tage en pille hver dag. For unge mænd, der har undladt at forhindre hårtab af alle typer af behandling generiske Propecia tilbyder et stort håb.

Propecia er varemærket af lægemidlet finasterid, og det er den syntetiske antiandrogen. Det blev oprindeligt godkendt af FDA til behandling af benign prostatahyperplasi og senere FDA har godkendt det til behandling af mandlig mønster skaldethed i 1997 med navnet Propecia.

Mekanismen for Propecia

Testosteron er ikke kun produceres i testiklerne, men også i ductless kirtel, adrenalin. Nogle kemikalier (5-alfa-reduktase), som produceres i leveren forhindrer metabolismen af testosteron forlænge livet. I nogle væv, såsom hovedbunden og prostata testosteron omdannes til DHT, som er kraftfuld androgen. Så 5-alfa-reduktase forbedrer androgene virkninger af testosteron i disse væv. Propecia (finasteride) hæmmer 5-alfa reduktase, blokerer omdannelsen af testosteron, som forårsager androgen virkning på hovedbunden, der behandler hårtab ved roden! I prostatacancer inhibering af 5alpha reduktase reducerer prostata volumen synes positivt at forbedre tilstanden af godartet prostatahyperplasi.

Sådan gør du:

Til behandling af mandlig skaldethed, er det vigtigt at administrere Propecia konsekvent. Normalt en dosis på 1 mg per dag er ordineret, men det skal tages uden afbrydelse for en enkelt dag. Det er ikke, hvis det håber én dag og dosis er dobbelt den næste dag, og på den anden side kan det være skadeligt. Fordi stoffet påvirker hormonbalancen i kroppen er nødt til at være konsekvent i at bruge Propecia.

Kaste Hair er Normal

Når lægemidlet begynder at handle, vil du se, at håret udgyde efter start af kurset. Det er en normal proces, hvor den nye cykel vil få dig sund vækst, og mange antager, at deres situation værre. Faktisk er det et tegn på, at stoffet virker og kaldes spreder fase.

En anden faktor, der bør tages, er, at Propecia kan tage lang tid at vise resultater for nogle. Nogle gange kan det tage et helt år til at stoppe hårtab. Med statistikker tyder succes i 83% succesrate det betaler sig at holde ordningen i gang, indtil du opnår succes genvækst. bivirkninger

Propecia har mange bivirkninger, Chief blandt dem er impotens og erektil dysfunktion og testikel smerter. Der skal udvises forsigtighed i brugen og skal holdes væk fra gravide kvinder.