Erektil Dysfunktion Vakuumpumper

Vakuumpumper er anordninger, der er egnede til erektil dysfunktionsbehandling hos mænd over 30 år. Dette ikke-komplicerede system løser et meget alvorligt problem med seksuelle relationer, der lider af erektil dysfunktionsproblemer. Manglende evne til at have et sundt seksuelt liv påvirker begge partnere, og når du kommer tilbage til normal seksuel funktion med en vakuumpumpe, vil du kunne fornye den intime forbindelse med din partner.

Vakuumpumper, som andre behandlinger for erektil dysfunktion, løser ikke problemerne med orgasme og ejakulation eller med manglende lyst til sex. Men denne enhed vil nemt reparere din evne til at få og holde en erektion længe nok og stærk nok til at behage dig selv og din partner.

Vakuumterapiudstyr (også kaldet penispumper) er nyttige og hjælpsomme i tilfælde, hvor narkotika, som Viagra, ikke virker, og der er ikke behov for at foretage en operation. Vakuumpumpen anvendes i kombination med vakuumkonstruktion, mens pumpen bruges til at lave en erektion; indsnævringsindretningen anvendes til at opretholde den.

Vakuumanordninger anvendes til behandling af forskellige former for erektil dysfunktion (som f.eks. Ikke kunne modtage erektion, inkonsekvent evne til at få erektion eller evne til kun at have kortvarige erektioner) i enhver alder, som kan skyldes forskellige årsager (såsom narkotika bivirkninger, sygdomme eller skader).

Vakuumpumper er meget udbredt af mænd, der lider af erektil dysfunktion, og betragtes som meget sikre og yderst vellykkede med hensyn til at give tilfredsstillelse til begge partnere af seksuel aktivitet. Det er specielt udbredt blandt patienter, der har gennemgået en prostatakirurgi, og som har alvorlige former for erektil dysfunktion (bestemt af manglende evne til at få nattlige erektioner).

Vakuumpumper er godkendt af American Food and Drug Administration og består af te elementer. Det første element er en plastik cylinder, hvor en penis er placeret. Det andet element er en pumpe i sig selv, der udtrækker en luft i cylinderen og skaber vakuum. Vakuumet får derefter blodstrømmen til penis, som så naturligt udvides, som det ville under en normal erektion. En komprimeringsring er det tredje element, og er normalt lavet af blødt gummimateriale eller silicium og lægges på penis, hvilket ikke forårsager ubehag.

Normalt vil du, når du bestiller vakuumpumpeanordning, modtage en række indsnævringsringe og vil kunne finde den, der passer præcist til din størrelse. Når en indsnævringsring er anbragt på bunden af en penis, tages penis ud af plastcylinderen.

Fortrængningsringen forhindrer blodudstrømning fra penis og fjernes efter samleje.

Gummiringen bør generelt ikke lægges på en penis i længere end en halv time for ikke at forårsage skade på penisårer og arterier. Kondomer kan bruges i kombination med en konnektionsring, da ringen ikke giver nogen skade på penis og giver ubehag under samleje.

Vakuumpumper bliver normalt betjent manuelt og arbejde ved at skabe et vakuum omkring penis, hvilket forårsager blodgennemstrømning og giver erektion. De erektile vakuumpumper er helt sikre og har ingen modsætninger for deres brug. Ingen af de erektil dysfunktionsmedicin er lige så effektiv, som vakuumpumpeanordningen, da piller, injektioner og andre ED-behandlinger normalt kun giver op til 70% af vellykkede tilfælde, mens du med 100% garanterer at få en erektion med vakuumpumpenheder.

En anden fordel ved at bruge vakuumpumpeanordninger er, at når du bruger det i lang tid, vil du være i stand til at øge størrelsen af en penis, både omkreds og længde, da penisen gradvist strækkes af vakuumet og overpumpes med blod.

Vakuumpumpenhederne er temmelig dyre, men du bør huske på, at dette er en engangsudgift, som sikrer, at du har et sundt seksuel liv i mange år.